BRUILOFTEN

YES, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd met jullie verloving en trouwplannen.

 

Mijn stijl is gefocust op de echte momenten. Dit gaat voor mij verder dan het snijden van de taart of het wisselen van de ringen. Voor mij zijn dat ook jullie gasten, die jullie zorgvuldig hebben uitgekozen, mensen die dicht bij jullie staan en die stuk voor stuk deel uitmaken van jullie leven. De kleine aanrakingen, de blikken, omhelzingen, speeches, de tranen en schaterlachen. Die momenten, verhalen en die mensen bij elkaar. Dat is jullie verhaal. Hoe mooi is het om daar altijd op terug te kunnen kijken en die bijzondere momenten tussen jullie, maar ook tussen de bruidsgasten terug te zien in de foto's. Terwijl jullie genieten van jullie bruiloft, zet ik de tijd even stil. 

 

MEER ZIEN?
Bekijk hieronder een deel van de foto's van deze geweldige bruiloften: 


Spreekt mijn stijl van fotograferen jullie aan? Willen jullie graag meer informatie, mijn beschikbaarheid weten en de trouwbrochure ontvangen? 

Vraag hier de bruidsbrochure aan.

TROUWKAART ONTWERP

De mooiste momenten vragen om een leuk kaartje, de bruiloft begint ook met het versturen van jullie Save the Date en/of trouwkaart. Ik ga graag aan de slag om een passend ontwerp te maken voor jullie. Ben je enthousiast en wil je meer weten over het ontwerpen van jullie trouwkaart? Vraag hier de brochure aan.